20.8.10

infiniti syukur

Alhamdulillah..setinggi-tinggi kesyukuran jiji panjatkan. Kerana dengan izin-nya dapat Jiji mengupdate blog kesayangan ni.

yang paling penting, syukur kerana masih dipertemukan dengan ramadan al-mubarak! rasanya masih belum terlambat nak ucapkan selamat menyambut ramadan al-mubarak. semoga ramadan tahun ni akan jadi ramadan yang lebih baik dari yang sebelum ni. insya-allah..



dan....ya! sudah tentu pasal TRIAL PMR yang baru saja berakhir tadi, jam 12.36. insya-allah dengan izin-Nya 9a dalam tangan kami semua 121 orang calon pelajar tingkatan tiga.(ameen..) tapi, berdasarkan apa yang jiji dah muntahkan kat kertas soalan tu, jiji target 7a je kot.. ape2 pun, kite kene terus yakin dengan rahmat allah kan? manalah tahu Allah nak uji kita dengan bagi 9a tu kan3?? hihi..



so, mood sekarang=hepi!

cadang esok nak kemas bilik yang macam tongkang pecah tu. esok jugak, jiji nak balik kampung! nak buka puasa dengan atuk n nenek tersayang~ miss u all lah!

keyhlah~till then..maaf jika post yang singkat dan ringkas. mungkin jiji akan lebih aktif lepas PMR nanti...

terus menerus doakan kejayaan jiji. semoga kejayaan turut mengiringi kalian!

2 comments:

aLiYaH aHmAd said...

haha
lama gile haziyah x update blog
ramdhan kareem ~

g-jie said...

busy arh k.ali.
ahakz...poyo jer